United States Nuclear Regulatory Commission - Protecting People and the Environment
Home > NRC Library > Document Collections > ACRS > Meeting Schedule and Related Documents > 1999 > Fire Protection Subcommittee Meeting

ACRS Fire Protection Subcommittee Meeting - January 20-21, 1999

MEETING OF THE ADVISORY COMMITTEE ON REACTOR SAFEGUARDS
SUBCOMMITTEE ON FIRE PROTECTION
JANUARY 20-21, 1999
ROCKVILLE, MARYLAND

- PROPOSED SCHEDULE -


JANUARY 20, 1999



	TOPIC                 PRESENTER  PRESENTATION TIME   ACTUAL TIME



I.  Opening Remarks              Powers      5 Minutes       8:30-8:35 A.M.

II. NRR Staff Presentation:

 a. Overview of Reactor Fire     Marsh      20 Minutes       8:35-8:55 A.M.
    Protection Activities



 b. Status and Development       Connell    20 Minutes       8:55-9:15 A.M.
    of the Proposed Regula-
    tory Guide



 c. Resolution of Associated     West       45 Minutes      9:15-10:00 A.M.
    Circuit Analysis in the
    area of Hot Shorts



                        ***BREAK***         15 Minutes      10:00-10:15 A.M.


 d. Results of Pilot Fire        Madden     75 Minutes      10:15-11:30 A.M.
    Protection Functional
    Inspections (FPFIs)

                        ***LUNCH***         60 Minutes      11:30-12:30 P.M.



III. NEI Presentation:           Emerson    60 Minutes      12:30-1:30 P.M.



a.  Associated Circuit
    Analysis in the area
    of Hot Shorts


b.   Results of FPFIs


IV.  BWROG Presentation:         Bacanskas   45 Minutes      1:30-2:15 P.M.

     Associated Circuit
     Analysis in the area of
     Hot Shorts


                       ***BREAK***           15 Minutes      2:15-2:30 P.M.


V.  NFPA Presentation:           Bielen      120 Minutes     2:30-4:30 P.M.
    Proposed NFPA 805
    Fire Protection Standard



                      ***RECESS***


 JANUARY 21, 1999


  VI. NRR Presentation:          Connell      45 Minutes     8:30-9:15 A.M.
      Proposed NFPA 805
      Fire Protection Standard



                      ***BREAK***             15 Minutes     9:15-9:30 A.M.



VII. RES Presentation:            Siu        120 Minutes     9:30-11:30 A.M.


a.   Research Activities
     In the area of Fire
     Protection

b.   Status of Insights
     of Fire Protection
     IPEEE Reviews


VIII. Remarks by Subcommittee                  15 Minutes   11:30-11:45 A.M.
      Members

IX.   Adjournment                                           11:45 A.M.



   NOTE:  Presentation time should not exceed 50 percent of the total time
	  allocated for a specific item.  The remaining 50 percent of the time
	  is reserved for discussion.


   	  Number of copies of the presentation materials to be provided
	  to the ACRS - 25.


CONTACT:  A. Singh AXS3@NRC.GOV ACRS Senior Staff Engineer



Page Last Reviewed/Updated Tuesday, January 28, 2014