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; QUESTION-lb:- . Would the~ amendment. preclude the Commission from' conducting.

separate hearings on separate matters prior to.the issuance

of a combined license?

1 ANSWER:

,

We do not read'the amendment'as precluding the Commission from conducting
I sepbrate hearings on separate issues relating to an application for a combipod,

license.,
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QUESTION 2a and b:.

(a): The amendment would preclude any hearings after the issuance of a

combined license. Under the Commission's current regulations, under

what circumstances could the Commission conduct a hearing? Please

be specific.

(b): Please give some examples of the kinds of issues which might be

raised at such a hearing.

. ,

ANSWER:

'Under the Commission's current regulations, an opportunity for a hearing would

arise after issuance of a combined license on proposed amendments to such a

license (see 10 CFR 52.97(b)), on orders issued by the staff at its own

initiative or in response to petitions for action under 10 CFR 2.206, or, after

construction is complete, in response to a petition which makes a prima facie

case that construction does not conform with the terms of the combined license

(see 10 CFR 52.103(b)(1)(1) and (2)(i)). The possibility of hearings on amend-

ments to the combined license or on orders follow from Section 189a of the

Atomic Energy Act, and 10 CFR 2.202 and 2.204, respectively. We construe the

proposed amendment to be aimed only at the possibility of a hearing on whether

construction conforms to the terms of a combined license (the amendment is not
|

precise here; it refers to such a hearing as one "regarding the issuance of a

combined license", but the license would have been issued before construction).
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