
August 1, 2006

Farideh R. Bagne, Ph.D., J.D.
Radiation Safety Officer
American Oncologic Associates of Michigan (AMAO), P.C.
70 Fulton Street
Pontiac, MI 48341

Dear Dr. Bagne:

The purpose of this letter is to provide a response to the questions that you submitted under
letter dated July 28, 2006.  Below are the questions that you asked, along with our responses:

1. Does the redemption of shares of a shareholder of AOAM require a license
amendment?

Response:   No.  The redemption of shares of a shareholder of AOAM does not require
a license amendment.

2. Does issuance of shares of AOAM to a licensed physician require a license
amendment?

Response: No.  The issuance of shares of AOAM to a licensed physician does not
require a license amendment.

3. Does change of members of the Radiation Safety Committee (RSC) require a license
amendment?

Response: 10 CFR Part 35, Section 35.24 (f) requires that certain Part 35 licensees
establish a RSC.  If your license requires that you have a RSC, you are responsible to
assure compliance with the regulations.  A license amendment is not required when you
change membership as long as you comply with Section 35.24 (f).

If you have any questions, please feel free to contact me at (630) 829-9854.

Sincerely,

/RA/

Kevin G. Null
Materials Licensing Branch
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