## THE NRC'S HEARING PROCESS: JUDGING THE SAFETY OF A POTENTIAL HIGH-LEVEL WASTE REPOSITORY

## Workshop for Affected Units of Local Government -Agenda-

9:00 AM	Welcome: Meeting objectives, format, and ground rules (5 minutes)
9:05 AM	Participant Introductions (10 minutes) Mr. F. X. "Chip" Cameron, Facilitator Special Counsel for Public Liaison, Office of the General Counsel
9:15 AM	Introduction (15 minutes) Mr. C. William Reamer, Director Division of High-level Waste Repository Safety
9:30 AM	Opportunity for Questions (15 minutes)
9:45 AM	NRC's Hearing Process: Overview (30 minutes) Ms. Marian Zobler, Attorney Office of the General Counsel
10:15 AM	Opportunity for Questions (15 minutes)
10:30 AM	BREAK (15 minutes)
10:45 AM	Steps in the Hearing Process for a Potential Repository (30 minutes) Ms. Marian Zobler
11:15 AM	Opportunity for Questions and Discussion (30 minutes)
11:45 AM	Opportunity for Questions or Comments from Observers (15 minutes)
12:00 PM	BREAK FOR LUNCH (90 minutes)
1:30 PM	Deciding Whether To Adopt The Department Of Energy's Environmental Impact Statement (EIS)
	How Affected Units Of Local Government Can Participate? (15 minutes) Mr. Elmo Collins, Deputy Director Licensing and Inspection Directorate
	How Does NRC Evaluate Transportation Impacts? (15 minutes) Mr. Earl Easton Senior Level Advisor for Transportation

2:00 PM	Opportunity for Questions (15 minutes)
2:15 PM	BREAK (15 minutes)
2:30 PM	NRC's Licensing Support Network (LSN) (40 minutes) Mr. Dan Graser Licensing Support Network Administrator Atomic Safety and Licensing Board
3:10 PM	Opportunity for Questions and Discussion (20 minutes)
3:30 PM	Opportunity for Questions or Comments from Observers (15 minutes)
3:45 PM	Closing Remarks Mr. Chip Cameron
4:00 PM	Adjourn