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To: SECY@nrc.qov OFFICE OF SECRETARY
] RULEMAKINGS AND
Cc: Wally Norris, Hans Ashar ADJUDICATIONS STAFF

From: Dennis D. Davis
Subject: Comment for RIN 3150-AH24 (FR Vol. 69, No. 4, January 7, 2004)

Please consider the following comment and recommendation with the added
underlined text noted below.

Comment:

§50.55a(f) states in part "Requirements for inservice inspection of ... Class MC ...
components (including their supports) are located in §50.55a(g)". However
requirements for Class MC supports are not specifically addressed in

§50.55a(qg).

Recommendation:

Revise §50.55a(g)(4) in the second sentence to read “Components (including
supports) which are classified as Class MC ... “

Reference:

NEI's April 11, 1997 Question No. 15 asked, “Is it the intent that all Class MC
supports be examined by the end of the utility's current interval? The NRC
responded to the question on May 30, 1997 and stated in part “ ... support welds
are to be examined in accordance with the requirements of the rule." and further
stated in part * ... examine the rest of the supports ... utilizing the applicable
provisions of Subsection IWF."

Sincerely,

Dennis D. Davis, P.E.
(562) 438-7311
dennis@dennisdavis.com
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