
From: Paul Lohaus
To: GWIA:pshaver@[tdh.state.tx.us]
Date: Tue, Aug 8, 2000 5:19 PM
Subject: Re: Financial Assurance

Phil:

I'm asking Tom O'Brien to get back to you with an answer to your question.

Thanks

Paul

>>> phil shaver <pshaver@tdh.state.tx.us> 08/08 3:35 PM >>>
Paul,

Richard Ratliff asked that I contact you regarding a financial assurance
issue. The issue pertains to licensees who must provide a
decommissioning funding plan, which includes a decommissioning cost
estimate [as opposed to using the prescribed dollar amounts in 10 CFR
30.35(d)]. We would like to know if the NRC requires that the cost
estimate be based on the radionuclides (and amount) routinely possessed
by the licensee, or on the radionuclides and the amount of each
authorized on the license?

If I did not make my question clear, please let me know. I can also be
contacted by telephone at (512) 834-6688, extension 2210. thanks for
your time.

Phil

CC: BGU, FCC, TJO


