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From: Michele Burgess 
To: intemet:Habeeb.Saleh@igate.fhwa.dot.gov 
Date: Tue, Aug 29, 2000 7:23 AM 
Subject: Re: Letter-NR-643-D-101-S and NR-643-D-102-S.  

Good Morning, 

Thank you for your quick response to our letter. The process that we will undertake regarding your 
certificates is called "transferring the certificates to inactive status." You correctly identified 13.4 as the 
applicable section. In short, the definition of an inactive certificate is one that can no longer be newly 
distributed. Unless the certificate was issued in error, we do not terminate or remove the certificate 
completely. Doing this would remove record of the previous existence of the product. By maintaining an 
inactive certificate, if a question comes up inthe future regarding the product, it can still be located in the 
Registry of Sealed Source and Device Evaluations, and the background file associated with the certificate 
can be referenced. In view of this, we still would like to obtain the information listed in our letter to you.  
Once a certificate is made inactive, there is less chance that the documents describing the product will be 
available, and part of the process of making the certificate inactive is to ensure that all necessary 
information is in the file prior to completing what may be our last contact with the distributor. If you need 
additional time in which to provide the requested information, please let me know and we can arrange 
that.  

Thank you, 
Michele Burgess f), 
>>> "Habeeb Saleh" <Habeeb.Sale @igate.fhwa.dot.gov> 08/25 10:22 AM >>> 
Dear Ms. Burgess, 

In reference to your letter dated Aug 15, 2000 sent to our director Mr. Paul Teng, I want to emphasize 
that we are terminating the registration NR-643-D-1 01-S and NR-643-D-1 02-S.  

I have read Section 13 "Modifications to Existing Registration Certificates of the NUREG-1 556," Volume 
3, the information I found is partially related , section 13.4 Transfers to Inactive Status. Since we are 
canceling these two registrations forever, do we still need to provide you with information mentioned in 
your letter? 

Thanks 

Habeeb H. Saleh, Ph.D.  
RSO


